Despre mine

Cine sunt eu?

Eu sunt Dragos Vultur, am 35 de ani si de peste 10 ani ajut mii de oameni, asa, ca tine, sa isi transforme stilul de viata, alimentatia si corpul, pentru a obtine imaginea si starea de sanatate pe care si le doresc.
Inca din adolescenta, de pe vremea cand alergam ca nebunul pe terenul de fotbal cu prietenii, mi-am descoperit pasiunea pentru sport si mi-am dat seama cat de importanta este activitatea fizica in viata unui om sanatos. Mai mult decat atat, am realizat ca alimentatia corecta este esentiala daca vrei cu adevarat sa ajungi la forma fizica ideala.

Astazi sunt Instructor de Fitness, Personal Trainer si Nutritionist si iubesc ceea ce fac. Iubesc faptul ca am sansa sa ajut peste 10,000 de oamenii in fiecare luna sa isi atinga obiectivele. Iubesc faptul ca pot sa motivez oamenii, sa ii aduc mai aproape de visurile lor si iubesc fiecare mesaj de multumire pe care il primesc de cateva ori pe zi de la cate un client entuziasmat de rezultatul obtinut.

Nu o sa te mint. Nu este deloc usor sa lucrezi cu mine si clientii mei iti pot confirma asta. Poti obtine rezultate extrem de rapid intr-adevar. Poti vedea diferente de la o saptamana la alta chiar, sa nu mai vorbim de diferentele de la o luna la alta. Dar pentru asta, trebuie sa uiti de scuze, sa lasi poftele, sa te tii de treaba si, indiferent de cat de greu ti se va parea, sa iti amintesti de fiecare data de ce ai inceput.

Vreau si eu rezultate
phone-handset