Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII – VICTORIA SUNRISE S.R.L.

www.getfitwithdragosvultur.ro  are drept scop promovarea unei vieții sănătoase sub toate aspectele sale – nutriție, exerciții fizice, relaxare, meditare si viață socială.

Atunci când Termenii și Condițiile de față menționează „VICTORIA SUNRISE S.R.L.” „noi” sau „al nostru”, se referă la VICTORIA SUNRISE S.R.L., cu sediul social in Târgu Mureş, judetul Mureş, Str. Cutezantei, nr. 48, Et. III, ap. 8, nr. Inregistrare J26 /629 /2010, cod fiscal RO 27426238.

Acești Termeni și Condiții vor reglementa utilizarea de către dumneavoastră a acestui site, care poate fi găsit la www.getfitwithdragosvultur.ro . Nu veţi folosi acest site web în scopuri ilegale sau interzise prin Termenii şi Condiţiile care urmează. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii şi Condiţiile, atunci veți fi nevoit să încetaţi imediat utilizarea website-ului.

Citiți cu atenție acești Termeni și Condiții. Prin accesarea și utilizarea website-ului se consideră că ați citit, ați înțeles și ați fost de acord cu Termenii și Condițiile.

Introducere

Anumite date cu caracter personal sunt colectate prin intermediul website-ului www.getfitwithdragosvultur.ro . Detaliile privind prelucrarea acestor date cu caracter personal sunt disponibile în Politica de Confidențialitate. Prin transmiterea oricăror date cu caracter personal prin intermediul pe site-ul nostru web, sunteți de acord că aceste date vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile Politicii noastre de Confidențialitate.

Site-ul nostru poate conține informații, texte, date, grafice, fotografii, ilustrații, opere de artă, nume, logo-uri, mărci comerciale, mărci de servicii și informații despre www.getfitwithdragosvultur.ro , domeniile sale de practică de sănătate și informații generale sub formă de documente (“Informații”).

Conţinutul acestui site web nu poate fi considerat ca recomandare şi nu ar trebui luat în considerare pentru luarea de decizii.

Modificări ale website-ului, software-ului şi ale serviciilor

VICTORIA SUNRISE S.R.L. îşi rezervă dreptul de a:

  • modifica sau şterge (temporar sau permanent) website-ul sau orice parte a acestuia fără a anunţa, iar dvs. acceptaţi faptul că VICTORIA SUNRISE S.R.L. nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri;
  • modifica, şterge sau întrerupe orice software, serviciu sau promoţie (inclusiv, dar fără a se limita la, orice preverderi, părţi, licenţe, preţuri), aşa cum sunt promovate pe acest website în orice moment, fără a anunţa, iar dvs. acceptaţi faptul că VICTORIA SUNRISE S.R.L. nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri;
  • modifica sau întrerupe orice voucher promoţional de reducere sau cod de cupon de reducere în orice moment cu anunţ prealabil, iar dvs. acceptaţi faptul că VICTORIA SUNRISE S.R.L. nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri.

Linkuri către website-urile terţilor

Website-ul poate include linkuri către website-urile terţilor, care sunt controlate şi conduse de alţii. Orice link spre un alt website nu este o recomandare a acestui website, iar dvs. luaţi la cunoştinţă acest fapt şi sunteţi conştienţi de faptul că nu ne asumăm responsabilitatea pentru conţinutul sau pentru disponibilitatea acestor website-uri.

Copyright

Drepturile de Proprietate Intelectuală asupra acestui website şi a materialelor publicate sau accesibile pe website aparţin VICTORIA SUNRISE S.R.L. sau licenţiatorilor săi. Website-ul, materialele publicate sau accesibile pe website, precum şi Drepturile asupra Proprietăţii Intelectuale inerente nu pot fi copiate, distribuite, publicate, licenţiate, folosite sau reproduse în niciun fel (în afară de măsura strict necesară pentru accesarea şi utilizarea acestui website).

Modalități de plată

Punem la dispoziție conținutul unui Ebook cu rețete de dulce sănătos.

Pentru accesarea conținutului Ebook-ului se va percepe o taxă în valoare de 269 RON. Plata se poate face exclusiv în modalitățile indicate în procedura de efectuare a comenzii, respectiv:

  • Plata cu cardul, online: Clientul trebuie să dețină un card care îi permite să efectueze plăți online (Clientul trebuie să verifice cu banca emitentă a cardului în ce măsură acesta îndeplinește aceste cerințe). Operațiunea de plată se realizează între Client și operatorul cardului Clientului.

În acest scop, vă putem solicita informații suplimentare relevante pentru acest procedeu, incluzând dar fără să ne limităm la numărul cardului de credit, data de expirare a cardului, adresa de facturare. Când inițiați o tranzacție, ne autorizați să furnizăm informațiile dumneavoastră de plată către terții contractați de VICTORIA SUNRISE S.R.L. pentru taxarea metodei de plată. Este posibil să fie necesar să furnizați informații suplimentare pentru a vă verifica identitatea înainte de finalizarea plății.

Limitarea răspunderii

Website-ul este distribuit pe baza „aşa cum este” şi „disponibil” fără nicio reprezentare sau promovare făcută şi fără garanţie de niciun fel expresă sau implicită, incluzând, dar fără a se limita la, garanţiile de calitate satisfăcătoare, fitness pentru un anumit scop, neîncălcare, compatibilitate, securitate şi acurateţe.

În limita impusă de lege, VICTORIA SUNRISE S.R.L. nu va fi trasă la răspundere pentru pierderi indirecte sau rezultate sau pentru pierderi de orice fel (incluzând, dar nelimitându-se la, pierderi de afaceri, de oportunităţi, de date, de profituri), ce rezultă din sau în legătură cu folosirea website-ului.

VICTORIA SUNRISE S.R.L. nu oferă nicio garanţie că funcţionarea website-ului va fi fără întrerupere sau fără erori, că defectele vor fi corectate sau că website-ul sau serverul care îl face disponibil sunt lipsite de viruşi sau orice alte elemente ce pot fi dăunătoare sau distructive.

Nimic din aceşti Termenii şi Condiţii nu poate fi interpretat ca excluzând sau limitând răspunderea VICTORIA SUNRISE S.R.L. pentru moartea sau accidentarea personală ca rezultat al neglijenţei VICTORIA SUNRISE S.R.L., a angajaţilor sau a agenţilor săi.

Despăgubiri

VICTORIA SUNRISE S.R.L. își rezervă dreptul de a fi despăgubit sau absolvit, împreună cu angajații și agenții săi, de orice răspundere sau taxă legală, stricăciune, pierdere, cost și orice altă cheltuială în relaţie cu revendicările sau acțiunile aduse împotriva VICTORIA SUNRISE S.R.L., apărute în urma oricărei încălcări de către dvs. a Termenilor şi Condiţiilor sau a altor responsabilităţi născute din utilizarea acestui website.

Anulare

În cazul în care oricare dintre prevederile Termenilor și Condițiilor este declarată, de către orice autoritate juridică sau de o altă competenţă, nulă, anulabilă, ilegală sau nonexecutabilă în vreun fel, vom modifica acea prevedere într-o manieră rezonabilă, astfel încât să se conformeze intenţiilor VICTORIA SUNRISE S.R.L. sau ale dvs., fără a intra în ilegalitate sau, la discreţia noastră, prevederile în cauză pot fi scoase din Termeni și Condiții, iar prevederile rămase își păstrează valabilitatea.

Legi aplicabile şi dispute

Termenii și Condițiile de față sunt guvernate de şi formulate în acord cu legea din România ale cărei instanțe de judecată au competență exclusivă asupra tuturor disputelor ce rezultă din acești Termeni și Condiții , iar dvs. sunteţi de acord că locul de punere în practică al acestor Termeni și Condiții este România.

Titluri

Titlurile sunt incluse în aceşti Termeni şi Condiƫii pentru convenienţă şi nu vor afecta înţelegerea acestor Termeni şi Condiƫii.

Înţelegerea completă

Termenii și Condițiile împreună cu alte documente la care se face referire expres în Termeni și Condiții includ întreaga înţelegere dintre dvs. și VICTORIA SUNRISE S.R.L. în legătură cu utilizarea website-ului şi înlocuiesc orice înţelegeri, aranjamente, angajamente sau propuneri anterioare, scrise sau orale. Orice explicaţie orală sau informare orală dată de vreuna dintre cele două părţi nu poate altera interpretarea Termenilor şi Condiţiilor. Prin acceptarea acestor Termenil şi Condiţii, nu v-aţi bazat pe o altă reprezentare decât cea stipulată în aceşti Termeni şi Condiƫii şi sunteţi de acord că nu veţi avea nicio cale de atac cu privire la orice falsă reprezentare ce nu a fost exprimată expres în aceşti Termeni şi Condiƫii.

Actualizări ale Termenilor și Condițiilor

Este posibil să fie necesar să revizuim în viitor acești Termeni și Condiții. În cazul în care modificăm Termenii și Condițiile, vom publica Termenii și Condițiile revizuite pe website și vom semnala versiunea actualizată modificând data „Ultimei actualizări” din partea de sus a Termenilor și Condițiilor. După data la care Termenii și Condițiile actualizate intră în vigoare, accesarea website-ului nostru va reprezenta acceptarea de către dvs. a respectivilor Termeni și Condiții actualizate.

Contact

Dacă aveți întrebări, reclamații sau aveți nevoie de informații suplimentare despre acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la: dragos_vultur@yahoo.com .

Vom face tot posibilul să răspundem solicitării dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

phone-handset