Politica de livrare si retur

Politica de livrare a produselor

Fiecare produs achiziționat va fi livrat după ce plata a fost finalizată, conform descrierii produsului. Mai multe detalii despre livrare pot fi găsite pe pagina individuală a produsului.

În cazul ebook-ului de rețete sănătoase, după confirmarea plății, veți primi un link pentru descărcarea Ebook-ului și veți fi adăugați în grupul de Facebook unde veți avea acces la toate videoclipurile cu rețetele înregistrate.

Politica de retur/anulare

În cazul în care vă răzgândiți și doriți să anulați o comandă, trebuie să ne notificați prin email în termen de 24 de ore de la realizarea comenzii, la dragos_vultur@yahoo.com. Nu există comision pentru anularea comenzilor.

Returnarea banilor se face în 5-15 zile lucrătoare.

Ca regulă generală, este important să știți că, potrivit legii în vigoare, furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material (iar livrarea a început cu acordul expres al consumatorului), așa cum este cazul produselor GET FIT WITH DRAGOS VULTUR, este exceptată de la aplicarea dreptului de retragere. Mai multe informații în acest sens pe site-ul ANPC, adică AICI.

În cazul în care vreți să cereți returnarea banilor pentru un anumit produs serviciu, o puteți face tot printr-un e-mail la dragos_vultur@yahoo.com respectând următoarele condiții:

  1. Să nu fi trecut mai mult de 14 de zile calendaristice de la data finalizării comenzii (sau a primei comenzi în cazul abonamentelor recurente).
phone-handset